T-Mobile Ekstraklasa 2011/2012
21.06.2011 - 09:51 Uhr
20.02.2012 - 15:03 Uhr
Zitat von BVB-Kschey:
Ruch Chorzów EL 2010/2011
2:1 und 1:0 gegen Karaganda.
1:1 und 0:0 gegen Valletta.
1:3 und 0:3 gegen Austria Wien.
Wisla EL 2010/2011
2:0 und 5:0 gegen FC Šiauliai
0:1 und 2:3 gegen FK Qarabağ Ağdam :D
Aber weiß natürlich was du meinst, sind ja im Grunde der selben Meinung ;)
Ruch Chorzów EL 2010/2011
2:1 und 1:0 gegen Karaganda.
1:1 und 0:0 gegen Valletta.
1:3 und 0:3 gegen Austria Wien.
Wisla EL 2010/2011
2:0 und 5:0 gegen FC Šiauliai
0:1 und 2:3 gegen FK Qarabağ Ağdam :D
Aber weiß natürlich was du meinst, sind ja im Grunde der selben Meinung ;)
20.02.2012 - 16:48 Uhr
Boniek und Tomaszewski wollen um Widzew und LKS zu verbinden :D
http://www.sport.pl/sport-lodz/1,117108,11180241,Zbigniew_Boniek____Widzew_i_LKS_powinny_polaczyc_sie.html
Alle Großstädte haben 2 Vereine ( Warschau, Krakau, Poznan) warum Lodz soll 1 haben?
Ich glaube, dass diese Idee dumm ist :angry
http://www.sport.pl/sport-lodz/1,117108,11180241,Zbigniew_Boniek____Widzew_i_LKS_powinny_polaczyc_sie.html
Alle Großstädte haben 2 Vereine ( Warschau, Krakau, Poznan) warum Lodz soll 1 haben?
Ich glaube, dass diese Idee dumm ist :angry
20.02.2012 - 16:53 Uhr
Kiedy będzie można spodziewać się aktualizacji wartości wszystkich drużyn? Chodzi mi o naniesienie tych wszystkich danych. Mam zamiar zrobić statystyki porównujące T-Mobile Ekstraklasę do innych zagranicznych lig ale szukanie tych informacji "osobno" nie jest zbyt przyjemne...
20.02.2012 - 17:42 Uhr
Zitat von PATRIOTA:
Kiedy będzie można spodziewać się aktualizacji wartości wszystkich drużyn? Chodzi mi o naniesienie tych wszystkich danych. Mam zamiar zrobić statystyki porównujące T-Mobile Ekstraklasę do innych zagranicznych lig ale szukanie tych informacji "osobno" nie jest zbyt przyjemne...
pisz do moda na pw, bo tu troche sie jarmak zrobi jak zaczniesz pytac a inni odpowiadac!
pisz do moda na pw, bo tu troche sie jarmak zrobi jak zaczniesz pytac a inni odpowiadac!
20.02.2012 - 19:26 Uhr
Korona führt 2:0 zur Halbzeit gegen Jaga. Traumdebüt für Jarmoz, der die beiden Tore erzielt hat.
20.02.2012 - 20:07 Uhr
Zitat von zychu9:
Zitat von PATRIOTA:
Nie przesadzaj. Tylko Admin mi odpowiedział. Widzisz tu setki komentarzy? Poza tym to TYLKO Admin zna odpowiedź na to pytanie! Szanuj język ojczysty i pisz polskie znaki.
Zitat von PATRIOTA:
Nie przesadzaj. Tylko Admin mi odpowiedział. Widzisz tu setki komentarzy? Poza tym to TYLKO Admin zna odpowiedź na to pytanie! Szanuj język ojczysty i pisz polskie znaki.
20.02.2012 - 20:10 Uhr
Zitat von BlauesHerzSilesia:
Zitat von PATRIOTA:
Kiedy będzie można spodziewać się aktualizacji wartości wszystkich drużyn? Chodzi mi o naniesienie tych wszystkich danych. Mam zamiar zrobić statystyki porównujące T-Mobile Ekstraklasę do innych zagranicznych lig ale szukanie tych informacji "osobno" nie jest zbyt przyjemne...Chodzi ci o wartości rynkowe? Dokona się do końca tego miesiąca. Praca mnie teraz nieco pochłania.
Dziwi mnie trochę brak aktualki u Lecha chociażby. Nowe wartości tam już parę dni temu wklepałem. Nie wiem czemu to leży.
Tak, o wartości rynkowe. Szkoda, że ta aktualizacja przeciąga się tyle dni. Z Wisłą i Legią nie było takich problemów.
Zitat von PATRIOTA:
Kiedy będzie można spodziewać się aktualizacji wartości wszystkich drużyn? Chodzi mi o naniesienie tych wszystkich danych. Mam zamiar zrobić statystyki porównujące T-Mobile Ekstraklasę do innych zagranicznych lig ale szukanie tych informacji "osobno" nie jest zbyt przyjemne...Chodzi ci o wartości rynkowe? Dokona się do końca tego miesiąca. Praca mnie teraz nieco pochłania.
Dziwi mnie trochę brak aktualki u Lecha chociażby. Nowe wartości tam już parę dni temu wklepałem. Nie wiem czemu to leży.
Tak, o wartości rynkowe. Szkoda, że ta aktualizacja przeciąga się tyle dni. Z Wisłą i Legią nie było takich problemów.
20.02.2012 - 20:23 Uhr
Am Ende 2-0 :)
Brawo KORONA
Brawo KORONA
20.02.2012 - 20:39 Uhr
Zitat von Wolfie:
Zitat von PATRIOTA:
Szanuj język ojczysty i pisz polskie znaki.
Zafunduj nam polskie klawiatury to bedziemy wszyscy pisali polskie znaki...ty PATRIOTO.
"Dla chcącego nic trudnego". Gdybyś trochę pomyślał to bez problemu w ustawieniach można zmienić na "polskie znaki". Jeśli masz inną klawiaturę to nie mój problem!
http://www.berlin.polemb.net/?document=1440
Zitat von PATRIOTA:
Szanuj język ojczysty i pisz polskie znaki.
Zafunduj nam polskie klawiatury to bedziemy wszyscy pisali polskie znaki...ty PATRIOTO.
"Dla chcącego nic trudnego". Gdybyś trochę pomyślał to bez problemu w ustawieniach można zmienić na "polskie znaki". Jeśli masz inną klawiaturę to nie mój problem!
http://www.berlin.polemb.net/?document=1440
20.02.2012 - 20:45 Uhr
Zitat von BlauesHerzSilesia:
Zitat von EisTee:
Korona führt 2:0 zur Halbzeit gegen Jaga. Traumdebüt für Jarmoz, der die beiden Tore erzielt hat.Auch Korzym sehr stark bei Korona. Sandomierski sieht beim 2:0 unsicher aus.Kein gutes Spiel von Sandomierski, viele schlechte Abstöße und auch beim fatalen Pass zum Koronastürmer hatte er Glück, das er den Ball noch bekommt...
Zitat von EisTee:
Korona führt 2:0 zur Halbzeit gegen Jaga. Traumdebüt für Jarmoz, der die beiden Tore erzielt hat.Auch Korzym sehr stark bei Korona. Sandomierski sieht beim 2:0 unsicher aus.Kein gutes Spiel von Sandomierski, viele schlechte Abstöße und auch beim fatalen Pass zum Koronastürmer hatte er Glück, das er den Ball noch bekommt...
Post-Optionen
Den kompletten Thread wirklich löschen?
Paten-Optionen
Möchtest Du den Beitrag wirklich löschen?
Diesen Beitrag alarmieren
Lesezeichen
Abonnierte Threads
Guter Beitrag
Guter Beitrag
Guter Beitrag
Post-Optionen
Nutze die Thread-Suche, wenn Du diesen Post in einen anderen Thread verschieben möchtest. Drücke Thread erstellen, wenn aus diesem Post ein eigenständiger Thread werden soll.